Tilbake
Geir Vestad, HA
Skriv ut

JUBA TUBA

Møt Knutsen og Ludvigsens vidunderlige, merksnodige, underfundige, barnslige og likevel dypt alvorlige, filosoferende verden.

Lærerveiledning

JUBA TUBA er en konsert viet musikken til Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen – alias Knutsen og Ludvigsen. Karianne Kjærnes, Camilla Susann Haug og Eldrid Johansen synger og spiller kazoo, Lars Andreas Haug er med på tuba. Noen sanger framfører musikerne alene, andre kan alle være med på!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Turnéorganisasjonen
  • Produsent: Hos TuO: Johannes Skyberg og Widar Aspeli
  • Idé/opplegg: Musikerne

Om kunstner / utøver / gruppe

Eldrid Johansen jobber som barne– og ungdomsbokforfatter, sanger, syngende skuespiller og litteraturprodusent i Den kulturelle skolesekken. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiets musikkteaterlinje, og er Cand.Philol. fra Universitetet i Oslo. Eldrid har turnert mye i regi av Den kulturelle skolesekken med opplegg rundt bøkene sine og med konsertforestillingen Hujedamej. Tidligere har Eldrid sunget i mange kor, blant annet Det norske Solistkor og i musikaler og show. I tillegg til å skrive bøker, liker hun aller best å stå på scenen og synge.

Camilla Susann Haug har jobbet som sanger, komponist og sangtekstforfatter siden starten av 2000-tallet og er utdannet på vokalstudiet ved Norges musikkhøgskole. Hun har gitt ut to soloalbum med egne komposisjoner og norske tekster: Noen ganger blått (Kirkelig kulturverksted, 2007) og Tusentrinnstrappa (Echofisk, 2017). I tillegg til eget soloprosjekt (www.camillasusann.no) synger hun blant annet i vokalgruppa Pust (www.pust.org) som har gitt ut fem album. Hun er også vokalist og komponist/tekstforfatter i vokal-/tuba-duoen Messing with Voice (www.messingwithvoice.com ) og synger sopran i Lars Andreas Haug band (www.larsandreas.no) , som i 2019  slipper sitt andre album Wazairo.

Karianne Kjærnes jobber som sanger, artist og skuespiller. Hun har lang erfaring fra revy-og teaterscenen og har deltatt i en rekke oppsetninger på ulike scener rundt om i landet. I tillegg til å være en profilert soloartist, er hun en av Norges mest fremtredende korister og har jobbet med en rekke nasjonale og internasjonale artister – for eksempel Alexander Rybak da han vant Eurovision Song Contest i 2009. Du har garantert sett og hørt henne  i TV-produksjoner som Beat for Beat, Nobelkonserten, Spellemannsprisen, Allsang på grensen, Hver gang vi møtes og Melodi Grand Prix. Karianne har lang erfaring fra ulike band, vokalgrupper og storband. Hun har artistutdannelse fra Bårdar Akademiet i Oslo og Bachelor i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo

Lars Andreas Haug har jobbet som jazztubaist siden tidlig 1990-tallet. Han har vært med på en rekke plateutgivelser - deriblant sine tre soloplater Vinterfjøs (2005), Fabatune (2008) og Wazairo (2019). Han har turnert over hele verden med sin tuba. Fra ørkenen i Siwa, via New Delhi og Tokyo til de fleste land i Europa. Hans nyeste prosjekt er Laband - et band basert på de beste av Haugs ca. 300 komposisjoner. Han har høstet stor suksess som tubaist og får blant annet høre at han har revolusjonert måten å spille tuba på, blant annet ved bruk av sang og overtoner i tubaen, men også pga. hans solistiske egenskaper og groove-egenskaper. http://www.larsandreas.no/