Tilbake
Foto: Christoffer Brekne
Foto: Christoffer Brekne
Foto: Christoffer Brekne
Foto: Christoffer Brekne
Skriv ut

M.I.S. - Natten lang

M.I.S. - Natten lang er en intens danseforestilling med en hardtslående cocktail av stunts, styrkeprøver og pinligheter. Tre menn går ut av komfortsonen for retten til å være seg selv.

Lærerveiledning

Dansegruppa Don Gnu jager etter selvforståelsen; hvem er jeg? Hvor er min plass? Hvem bestemmer om jeg er ute eller inne i varmen? M.I.S. - Natten lang tar pulsen på individet og fellesskapet i dag; For hvordan har vi det egentlig under fasaden – bak ullsokkene og de komfortable sandalene?

Aktuelle temaer: Identitetssøken, forholdet individ- fellesskap, utenforskap, dans, bevegelse.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Turnéorganisasjonen
  • Kunstnere/grupper: DON GNU
  • Produsent: Sigrid Aakvik
  • I samarbeid med: Forestillingen er co-produsert i Danmark av Bora Bora - Dans og Visuelt Teater, og støttet av Statens Kunstfond.

Om kunstner / utøver / gruppe

DON GNU er et kunstnerisk samarbeid som fokuserer på dans og fysisk teater på scene og i film. Uttrykket er underholdende, direkte, uttryksfullt og meget fysisk. Forestillingene gjør derfor ofte et stort inntrykk på det unge publikummet. ​Kompaniet har til daglig base i Aarhus, hvor den kunstneriske ledelse består av koreografene Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen.

Alice Carreri er utdannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium og er velbevandret på den danske jazz-scene.  Blant flere utgivelser teller Waiting for the Good Times med String Swing, Alice Sings av Alice sings, samt Alice and the Nipsters.

De som har medvirket under produksjon av M.I.S. - Natten lang:

Performance & Koreografi : Petras Lisauskas, Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Dramaturg & Visuelle Medier
: Christoffer Brekne
Musikk
: Alice Carreri & Rune Kaagaard
Lysdesign
: Ville Aunola
Produsent
: Sigrid Aakvik