Tilbake
Rikskonsertene
Lars Opstad/Rikskonsertene
Lars Opstad/Rikskonsertene
Lars Opstad/Rikskonsertene
Skriv ut

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow

Seriøst?
Det er ikke alltid vi mener akkurat det vi sier. Noen ganger sier vi det stikk motsatte. Egil og Aslag sier mye rart. Følg med på forestillingen og se om du finner eksempler på at de sier det motsatte av det du tror de mener!

Lærerveiledning

En gøyal konsert for små og store! Bare Egil Band har med sine tullete tekster vist seg å slå godt an hos både barn og voksne. I Egils verden treffer vi rare folk og dyr, klær som blir borte på mystisk vis, forelskede muslinger og mye mer.

Med seg i denne superpopulære barneforestillingen har han sin gode venn Aslag Guttormsgaard. Sammen skal de prøve å holde et mest mulig spektakulært og påkostet show, men det går ikke helt som de har planlagt (eller kanskje er det nettopp det det gjør).


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Turnéorganisasjonen
  • Kunstnere/grupper: Bare Egil og Aslag
  • Produsent: Matias Hilmar Iversen (Kulturtanken)

  • Idé/opplegg: Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard

Om kunstner / utøver / gruppe

Bare Egil (Egil Hegerberg) er kjent fra band som Gartnerlosjen, Bare Egil Band, Hurra Torpedo og Thulsa Doom, og har vært nominert til Spellemannsprisen flere ganger. De voksne husker han kanskje best for førsteplata Absolutt Ikke Bare Egil Band, med bl.a. låtene Arne, Tagging, Asfalt og Speider'n. For noen er han kanskje mer kjent som Gaute Groms fra Barne-TV. Noen kjenner ham fra Nytt på Nytt, og som husdikter og komponist for NRK P2s Radiofront, der han har levert én sang per uke.

Aslag Guttormsgaard spiller i mange kjente band, deriblant Hurra
Torpedo og Black Debbath. Han har også sitt eget soloprosjekt; Sirkus Aslag. Han har vært nominert til Spellemannsprisen to ganger med Black Debbath. For mange er han kjent som skuespiller, Aslag har blant annet vært Hønsemannen på Barne-TV, pappaen til Svein i Svein og rotta, og stemmen til Mook i Kometkameratene. Han har også spilt i Hotel Cæsar.