Tilbake
Kristin Aafløy Opdan
Kristin Aafløy Opdan
Kristin Aafløy Opdan
Kristin Aafløy Opdan
Kristin Aafløy Opdan
Skriv ut

Snutebiller, stankelben

Forestillingen Snutebiller, stankelben er et morsomt møte med dikt skrevet av forfatter Rolf Jacobsen. Det er ikke dikteren som kommer, men to skuespillere. De forteller, leker og viser hvordan ordene kan leve.

Lærerveiledning

Snutebiller, Stankelben er en scenekunstforestilling for barn bygget på Rolf Jacobsens dikt. Den ble første gang vist på Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen dagene  i 2016. Fleece & Rouge har gått inn i Rolf Jacobsens diktverden, og kom ut igjen med et fysisk og visuelt univers hvor også ordene er med. Forestillingen er spekket med rytmer, språklek og bilder.  Tittelen «Snutebiller, stankelben» er selvsagt hentet fra et dikt av Rolf Jacobsen.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Turnéorganisasjonen
  • Kunstnere/grupper: Fleece & Rouge
  • Produsent: hos TuO er Widar Aspeli
  • I samarbeid med: Produksjonen er støttet av Hedmark Fylkeskommune.
  • Idé/opplegg: Jonas Kippersund

Om kunstner / utøver / gruppe

Fleece & Rouge (Trine Nyhus Lørum og Hillevi S. Larsson) har, spesielt i MjøScene Produksjoner, jobbet mye med kombinasjon av tekst og fysisk uttrykk. De har lang erfaring med å spille for barn gjennom Den kulturelle skolesekken, og har tidligere laget visuelle, lekne forestillinger for barn bygget på tekster av Alf Prøysen og André Bjerke. Basen deres er frilansmiljøet rundt Hamar Teater, de er også ofte å se i produksjoner der, for eksempel i de årlige forestillingene romjulsteatret og høstkomedien. 

Kostymer: Sylvia Denais 
Produksjon: Fleece & Rouge i samarbeid med Hamar Teater og Nordisk samtidspoesifestival/Rolf Jacobsen-dagene.