Tilbake
Jovan Pavlovic
Skriv ut

Jovan Pavlovic Trio

Jovan kommer fra Serbia men har bodd i Norge i snart 20 år. Jovan har spilt trekkspill helt siden han var en liten gutt (se bildet). På denne konserten har han med seg to venner. Olav spiller gitar og Gjermund bass. Når disse tre kommer sammen oppstår det masse energi, og innimellom spiller de rolige og triste melodier. 

Lærerveiledning

Jovan har komponert all musikken selv. Den spenner fra øst til vest, fra Balkan-musikk til klassiske toner,  fra nord til sør, via norske folketoner, argentinsk tango og frem til afrikanske rytmer .

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Turnéorganisasjonen
  • Produsent: Øyvind Anda, DKS Trøndelag
  • Idé/opplegg: Jovan Pavlovic i samarbeid med produsent Øyvind Anda (DKS i Trøndelag)

Om kunstner / utøver / gruppe

Jovan Pavlovic er en serbisk-norsk folke- og jazzmusiker (trekkspill). Han er utdannet i klassisk musikk ved Musikkonservatoriet i Trondheim, med folkemusikk fra Balkan og romafolket som hovedfelt. 

Gjermund Silset er en allsidig og mye brukt bassist innen spennet jazz, pop og verdensmusikk. Han har spilt med svært mange musikere og artister og bidrar på et stort antall plateutgivelser,- både norske og utenlandske.

Olav Torget er en allsidig  gitarist som opptrår som både soloartist og i en rekke forskjellige band innen jazz og verdensmusikk. Han er utdannet ved Jazzlinja (NTNU) i Trondheim. 

Finn Guttormsen er utdannet jazzmusiker (kontrabass) ved Jazzlinja (NTNU) i Trondheim.  Han spiller blant annet i Farmers Market. (vikar for Gjermund Silset)

Nils-Olav Johansen er utdannet jazzmusiker (gitar) ved Jazzlinja (NTNU) i Trondheim. Han spiller blant annet i Farmers Market. (vikar for Olav Torget)